Oppstillingsveiledninger og rammetegninger til Capri Snow

Her finner du oppstillingsveiledninger, videoer, rammetegninger, veiledninger og andre brukerveiledninger til Capri Snow.

Leter du etter en bestemt stang?

Via lenken nedenfor kan du finne rammetegningen til forteltet ditt. Her har du mulighet for å klikke på den stangen du mangler. Når du har funnet stangen, kan du bestille den direkte hos Isabella-forhandleren din.

Rammetegninger

(pdf download)

FilnavnFilstørrelseDato
345000185 Capri Snow T-rex.PDF177 KB03.09.2014 11.36.57

Rammetegninger til Capri Snow fortelt

Velg rammestørrelsen din (se målskjema øverst på siden) nedenfor. Når du har funnet rammestørrelsen på forteltet ditt, har du mulighet for å klikke og søke på den stangen du mangler.

Capri Snow

BSBBBSAAHECVCH
keyboard_arrow_up