Oppstillingsveiledninger og rammetegninger til Ventura Universal 320 fortelt

Her finner du oppstillingsveiledninger, videoer, rammetegninger, veiledninger og andre brukerveiledninger til Ventura Universal 320 fortelt.

Oppstillingsveiledninger

(pdf download)

Leter du etter en bestemt stang?

Via lenken nedenfor kan du finne rammetegningen til forteltet ditt. Her har du mulighet for å klikke på den stangen du mangler. Når du har funnet stangen, kan du bestille den direkte hos Isabella-forhandleren din.

Rammetegninger

(pdf download)

FilnavnFilstørrelseDato
.DS_Store6 KB12.01.2021 08.45.27
345000283 Universal 320.PDF328 KB09.08.2017 07.19.09

Rammetegninger til Ventura Universal fortelt

Velg rammestørrelsen din (se målskjema øverst på siden) nedenfor. Når du har funnet rammestørrelsen på forteltet ditt, har du mulighet for å klikke og søke på den stangen du mangler.

Ventura Universel 320

AAAMHHEEGBSBSBBBFFFCVCHCM
keyboard_arrow_up