gift-box-1

Vind en EKSTRA julegave - værdi: 1.662 kr. 🎁 🎄  Deltag her

Isabella A/S - Privatlivspolitik

Hos Isabella A/S (”Isabella” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Isabellas måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside. 
 
1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
 
ISABELLA A/S
Isabellahøj 3
DK 7100 Vejle
CVR. 87619117
Telefon: +45 75 82 07 55
Email: info@isabella.net
 
 
2. Indsamling af personoplysninger 
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på hjemmesiden.
 
Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling. 
 
Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
 
- Når du tilmelder dig Isabellas nyhedsbrev 
- Når du registrerer et telt på www.isabella.net
- Når du tilmelder dig Isabella Club 
- Når du deltager i en af Isabellas konkurrencer 
- Når du anvender kontaktformularer
 
Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Isabella flere gange. 
 
 
3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
 
- Tilmelding til nyhedsbrev
- Administration af kundeklub 
- Administration af brugerkonto / profil
- Deltagelse i konkurrencer eller andre events 
- Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
- Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser

- Besvarelse af henvendelser
- Statistik
- Øvrige markedsføringstiltag

 
Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
 
Isabella fører statistik over, hvilke områder af hjemmesider vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.isabella.net, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores hjemmeside. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre hjemmesiden. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugeres brug og navigation på vores hjemmeside. 
 
4. Videregivelse til andre dataansvarlige
Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.
 
5. Overdragelse til databehandlere
Dine personoplysninger overlades til Isabellas samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Isabellas vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve eller hosting af web. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Isabellas vegne og i overensstemmelse med Isabellas instruks. 
I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.
 
6. Overførsel til tredjelande
Dine personoplysninger i form af din mailadresse overføres til Isabellas databehandler, som udsender nyhedsbreve på vegne af Isabella A/S. Databehandleren er beliggende udenfor EU/EØS. Der er truffet fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med overførelsen og opbevaring i henhold til indgået databehandleraftale. 
 
7. Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.
 
8. Cookies 
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: https://www.isabella.net/dk/cookiepolitik
 
9. Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.
 
10. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering/automatiske afgørelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet). 
 
11. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@isabella.net.
 
Vil du blot framelde nyhedsbrevet, kan dette til enhver tid gøres ved at trykke "afmeld" i bunden af den modtagne email.
 
12. Links til andre hjemmesider mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker. 
 
13. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@isabella.net eller 75 82 07 55. Du kan også skrive til os på følgende adresse: 
ISABELLA A/S
Isabellahøj 3
DK 7100 Vejle
 
14. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K. 
 

Sidst opdateret 06.09.2018

keyboard_arrow_up