keyboard_arrow_down

Villa advantages

  • keyboard_arrow_rightConstruct your own personal villa with different modules
  • keyboard_arrow_rightPerfect for summer and winter
  • keyboard_arrow_rightFits all caravan sizes
  • keyboard_arrow_rightCan be used be motorhomes
  • keyboard_arrow_rightCan be used as freestander
  • keyboard_arrow_rightSpecial inclined roof

See measures, prices and more here

Villa - Det komplette og fleksible helårstelt

Villa forteltet er til dig, der vil være det samme sted år efter år og som ikke vil stille telt op og pille det ned igen hver sæson. Det er skabt til at stå ude og giver dig høj stabilitet i ustabilt vejr.

Villa er et helt unikt helårstelt/fastliggertelt, som fås i 5 størrelser. Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Isabella Villa er modulopbygget, og udvalget mellem ­forskellige frontpaneler gør, at du selv kan være med til at konstruere din Villa, som du ønsker.

Teltet skal kunne bruges på varme sommerdage men samtidig være et godt alternativ, når sneen ligger hvid og indbydende på bakken. Der stilles store krav til udstyret, når det skal kunne bruges hele året, og Isabella Villa er sammensat af de bedste materialer. 

En optimal taghældning begrænser desuden sneophobning. Lys er liv, og de store vinduespartier og hvide gardiner gør sit til, du får et lyst og behageligt opholdsrum. Vinduesmaterialet kan tåle ned til minus 30 grader og Villa er også udstyret med klapper i stof, så man let kan lukke og dække vinduerne af efter behov. Det dybe omløbende udhæng begrænser smuds og forurening.

Modulerne samles ved hjælp af lynlåse, og det forenkler både selve opbygningen, men gør også, at en eventuel ombytning af frontmodul­erne kan foretages uden at hele teltet skal afmonteres. Alle fronter og gavle er fastgjorte i aluminiumsprofiler – både vandret og lodret. Det sikrer dig en høj stabilitet i ustabilt vejr.

Da Villa er udstyret med en polstret pude mod vognen og et tilslutningsstykke mellem tag og campingvogn, kan den anvendes på alle vognstørrelser (Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne). Du kan med enkle greb køre vognen til eller fra efter behov, dog kræves der en fuld bagbeklædning (ekstra) hvis Isabella Villa skal stå uden vogn. Din lokale forhandler kan vejlede dig, hvis du skulle ønske at få Villa færdigmonteret. ­Isabella tilbyder gulv samt opstilling af Villa. 

Stel je droom VILLA samen

Stel je eigen droomVILLA samen met precies de gewenste lengte, fronten en uitrusting. Afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt, kun je kiezen voor de VILLA 300 met een diepte van 3 meter of de VILLA 370 met een diepte van 3,70 meter. 
 

Probeer de VILLA 300 configurator hier


Probeer de VILLA 370 configurator hier

Wat je kunt kiezen

De VILLA is verkrijgbaar in twee dieptes en vijf lengtes en wordt opgebouwd met verschillende modules. Met al die keuzemogelijkheden kun je zelf je eigen droomVILLA ontwerpen: 

1) Kies de diepte en lengte van je VILLA
2) Kies welke frontpanelen je wilt 
3) Kies hoe je ze wilt combineren (bij plaatsing)
4) Kies of je het wilt uitbreiden met een tunnel (alleen VILLA 300) en een overdekt terras

Bekijk meer over de mogelijkheden

keyboard_arrow_up