Opbouw-instructies & frametekeningen voor Ventura Pascal

Hier vind je opbouw-instructies, video's, frametekeningen, handleidingen en andere gebruiksaanwijzingen voor Ventura Pascal.

Opbouw-instructies

(pdf download)

BestandsnaamBestandsgrootteDatum
Pascal390 R4597 2016.pdf840 KB16/09/2016 7:54:21

Ben je op zoek naar een bepaalde stok?

Via de onderstaande link kun je de frametekening vinden voor jouw specifieke tent. Daar kun je dan rechtstreeks klikken op de stok die je mist. Als je de stok gevonden hebt, kun je deze direct bestellen op onze website en ophalen bij je Isabella dealer.

Frametekeningen

(pdf download)

BestandsnaamBestandsgrootteDatum
996000090 Curtainpoles Ventura Pascal 390.PDF163 KB4/11/2015 12:52:15
999400BBS BBS-pole Pascal.PDF140 KB5/11/2015 8:41:25

Frametekeningen voor Ventura Pascal

Selecteer hieronder je framegrootte (zie maatschema bovenaan op de pagina). Als je de framegrootte van je voortent gevonden hebt, kun je nu klikken en de ontbrekende stok opzoeken. Bestel deze online en haal de stok op bij je lokale dealer.

Ventura Pascal

BBS
Stang
keyboard_arrow_up